Historiek

In 1986 studeerde ik af als dierenarts waarna ik me onmiddellijk vestigde in Aarschot als kleine huisdieren practicus, een beroep dat ik nog steeds met volle passie uitoefen.

Nadien ben ik samen met een collega een dierenkliniek gestart waar ik een 20-tal jaren actief ben geweest en de diergeneeskunde in al haar aspecten leerde kennen. In 2013 was het tijd voor een nieuwe uitdaging: terug een kleinere praktijk met een meer persoonlijke aanpak en “Het Biesenhof” in Sint-Joris-Weert was hiervoor de perfecte locatie.

Deze charmante oude burgerwoning van rond 1860 had in het verleden al dienst gedaan voor de uitoefening van diverse beroepen en als dierenarts hoop ik dit lijstje op een mooie manier te kunnen vervolledigen.

Reeds vanaf de start in 2013 heb ik kunnen rekenen op de hulp en steun van mijn collega An De Becker die ermee voor gezorgd heeft dat de praktijk op korte tijd uitgroeide tot wat ze nu is.

Onze filosofie is een goede eerstelijns praktijk te voeren met uitgebreidere diagnostische en behandelingsmogelijkheden.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x